/ Kællane The boys are back in town! Woop woop!

Freddy er en pragmatisk dataekspert. Freddy er den som alltid spør de riktige spørsmålene, men kanskje til feil tid.

Øyvind var jomfru i første film, og sliter fremdeles med kvinnelige kunder. I film 3 skal han overta garasjen fordi Edgar skal pensjonere seg, men Øyvind får det ikke noe enklere når den første kunden er Samantha Fox.

Karsten er alltid mest interessert i å gjøre det som er best for Karsten. Han går på NAV, men henger på garasjen hver dag i tilfelle det er kake eller annen servering.

Petter er rebellen i gruppen, med et supertalent for mekanikk. Han trenger bare å lytte på en motor, så vet han hva som må fikses. Petter er ekspert på å fikse andres problemer, men er ikke like sterk på hjemmebane.

Kai er tidligere alkoholiker, men tar en slurk av spylervæske på kundebilene når han kan. Kai er nervøs for alt, men vil gå gjennom ild og vann for å hjelpe en venn.

Edgar er eieren av Edgarasjen. En stillferdig, varm type som bruker den siste krona han har på sine ansatte selv om det betyr at firmaet går konkurs.

Helge er Edgar´s irriterende nevø. Han dukker alltid opp. Men han blir aldri en del av kællane, uansett hvor hardt han prøver.

Petter’s datter, som ble født i den første filmen, og var litt eldre i den andre, er nå 15 og ender opp med å styre hele Edgarasjen mens gutta er på tur.